BMW та Mini повернуться на Паризький автосалон 2024 року

0
59

BMW Group оголосила, що її бренди BMW і Mini повернуться на Паризький автосалон 2024 після шестирічної перерви. Обидва бренди розділять стенд на виставці, яка проходитиме з 14 по 20 жовтня. BMW не уточнила, які прем’єри та нові моделі будуть представлені у Парижі.

Виставка стане можливістю для BMW представити «свою сильну та орієнтовану на майбутню продуктову пропозицію, яка допомагає перевизначити контури автомобілів сьогоднішнього та завтрашнього дня», йдеться у заяві компанії.

Бренд BMW готується до запуску своїх новітніх батарейних електромобілів на платформі нового покоління Neue Klasse, які, як кажуть, матимуть на 30 відсотків більший запас ходу, ніж поточні електромобілі компанії, а також більш сучасні програмні функції.

Минулого місяця BMW представила Vision Neue Klasse X SUV, свій останній прототип нового сімейства електромобілів. Серійна версія збиратиметься на новому заводі автовиробника у Дебрецені, Угорщина, наступного року.

Повернення BMW на Паризький автосалон підкреслює зростання занепокоєння європейських автовиробників з приводу збільшення присутності китайських брендів у Європі.

BMW та її німецькі конкуренти Mercedes-Benz та Volkswagen Group пропустили Женевський автосалон у лютому, залишивши поле для китайських автовиробників, таких як BYD та MG Motor. Renault та його бюджетний бренд Dacia були єдиними великими європейськими автовиробниками, представленими у Женеві.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!