Названі проблемні місця китайських автомобілів

0
235

Експерти наголошують на покращенні якості автомобілів, вироблених у Китаї, але також вказують і на необхідність виконання безлічі доробок таких машин.

Експерти вважають, що китайським автовиробникам знадобиться приблизно десять років , щоб досягти рівня провідних світових автобрендів. Про проблеми, з якими стикаються власники китайських авто.

Однією із проблем є невизначеність щодо корозійної стійкості кузовів , оскільки китайські автомобілі з’явилися на ринку порівняно недавно. Ян Хайцеер , віце-президент Національного автомобільного союзу, наголошує, що більшість китайських автомобілів орієнтована на внутрішній ринок і не враховують особливості експлуатації у нас.

Експерти висловлють побоювання щодо корозійної стійкості кузовів китайських авто, але конкретні висновки можна буде зробити лише через кілька років.

До інших недоліків машин з КНР відносяться «м’які» вікна, які швидко дряпаються і стають каламутними, а також слабку підвіску, не розраховані на наші дороги. На деяких моделях вже після 50-60 тис. кілометрів пробігу починають виходити з ладу кульові опори та сайлентблоки.

Також фахівці вказують на перенасиченість китайських автомобілів електронікою , яка часто не витримує нашої зими: можуть зависати екрани, не працювати кнопки, верещати парктроніки. Замість усунення недоробок виробники з Китаю вважають за краще випускати нові моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!