Стало відомо, чому автовиробники часто використовують для нових машин погані шини

0
748

Новий автомобіль – це ще нові покришки. За логікою покупця, якщо такі шини дісталися машині при сході з конвеєра, то вони, напевно, рекомендовані автовиробником як найбільш підходящі для моделі. І в цьому є певна частка правди, хоч ховаються й нюанси.

Існує ряд причин, з яких автомобільні гіганти часто вибирають для своєї продукції далеко не ідеальні покришки з точки зору характеристик. І пов’язані вони зовсім не з економією на гумі, як багато хто думає.

Автор YouTube-каналу Tire Reviews у недавньому ролику пояснив, чому автовиробники встановлюють на нові машини покришки з неідеальними характеристиками.

За словами експерта, робиться це для того, щоб забезпечити шинам низький, але прийнятний для безпечної їзди опір коченню.

Таким кроком компанії, які розробляють автомобілі, вбивають одразу кількох зайців. По-перше – маскують їхню погану шумоізоляцію, а по-друге роблять їх більш економічними, що прямим чином відбивається на паспортних цифрах витрати пального та приваблює покупців.

Причому левову частку автовиробників зовсім не хвилює, як машина поводитиметься з такими шинами на сирому або обмерзлом асфальті, оскільки більшість тестів автомобіль проходить виключно на сухому покритті.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!