Головна Новини Renault готує новий Duster на ринках країн які розвиваються

Renault готує новий Duster на ринках країн які розвиваються

0
162

Після успішного виходу на ринки Європи, де він вже представлений, нове покоління Duster тепер буде сфокусовано на країнах, що розвиваються. Яскравим підтвердженням цього є Індія, де місцевий підрозділ Renault щойно підтвердив запуск моделі. Прем’єра SUV запланована на кінець цього року або початок 2025 року і супроводжуватиметься багатьма іншими новинками.

У попередніх анонсах Renault розкрила деякі деталі та заявила, що нове покоління Duster в Індії матиме унікальні дизайнерські елементи. Порівняно з європейською версією Dacia, індійська модель відрізнятиметься новим розташуванням фар, новою решіткою радіатора та бампером. Зміна логотипів також буде однією зі змін.

У розмірах новий Duster буде ідентичний для обох регіонів: довжина становитиме 4343 мм, ширина – 1810 мм, висота – 1656 мм, а колісна база – 2657 мм. Об’єм багажника дозволить вмістити до 472 літрів. Платформа CMF-D залишиться тією ж, але очікуються деякі коригування та спрощення для більшої конкурентоспроможності в Індії.

Крім того, Nissan повторить стратегію, що вже реалізована на місцевому рівні, і також представить власну версію Duster. Японська модифікація, представлена ​​в анонсі, прийде на зміну пішов з ринку Terrano. Незважаючи на тісну технічну спорідненість, модель Nissan отримає власний дизайн, включаючи з’єднані між собою світлодіоди на передній частині, унікальний бампер та нові дизайни коліс.

Крім Duster та наступника Terrano, Renault та Nissan готують до запуску в Індії ще два SUV. Обидві моделі будуть представлені пізніше та побудовані на тій же технічній базі, що й згадані вище кросовери. Відмінність буде у розмірах, місткості до 7 пасажирів та більш преміальному позиціонуванні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.