Фахівці розповіли коли дозволено використовувати «аварійку» в автомобілі

0
28

Забезпечення надійної та правильної роботи сигналів попередження про небезпеку є важливим аспектом безпеки дорожнього руху. Ось п’ять ситуацій, в яких водії повинні активувати систему попередження про небезпеку.

У разі аварії

У разі аварії водії повинні негайно активувати систему попередження про небезпеку, щоб попередити інших учасників дорожнього руху про небезпеку на дорозі. Це дозволить запобігти можливості подальших зіткнень і забезпечить безпеку всіх учасників руху.

Вимушена зупинка

Якщо ви змушені зупинитися через несправність і не можете продовжити рух, увімкніть систему попередження про небезпеку, щоб попередити інших водіїв про вашу присутність на узбіччі або дорозі, пише Твій автомобіль.

Якщо вас засліпили

Якщо вас засліпило зустрічне світло, наприклад, фари зустрічного автомобіля, увімкніть систему попередження про небезпеку, щоб запобігти нещасним випадкам і непередбачуваним маневрам на дорозі.

При посадці та висадці з автомобіля

Під час зупинки на узбіччі, щоб забрати або висадити дітей, також бажано активувати систему попередження про небезпеку, щоб попередити інших водіїв і зменшити ймовірність виникнення небезпечних ситуацій на дорозі.

Аварійна ситуація

Активувати систему попередження про небезпеку також рекомендується в інших екстрених ситуаціях. Наприклад, якщо на дорозі виникла перешкода через поломку або іншу проблему.

Пам’ятайте, що система попередження про небезпеку призначена для використання в екстрених ситуаціях і допомагає забезпечити безпеку всіх учасників дорожнього руху.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!