Новинка від Audi вже в Америці. Ціна відповідає потужності

0
32

Audi розкрила деталі свого нового флагманського позашляховика Q7 2025 року, який вже доступний для замовлення на ринку США. Стартова ціна на базову модель встановлена на рівні 60 500 доларів США, тоді як топова модель SQ7 потужністю 500 к.с. буде пропонуватися за ціною, співмірною з її потужністю.

Компанія має на меті покращити показники продажів, надавши нового вигляду Q7, який продається вже майже десять років і вже вдруге оновлюється після зміни моделі у 2020 році. Німецький автовиробник запускає модель з оновленим дизайном та найсучаснішими технологіями. Ключовим елементом є нова восьмикутна радіаторна решітка Audi з однією рамкою, оточена двома розділеними фарами, що надає їй сучасного вигляду відповідно до нової лінійки автомобілів бренду.

Вперше в лінійці Q7 автомобіль оснащений матричними світлодіодними фарами HD з лазерною технологією, які працюють на швидкості понад 63 км/год, а також цифровими денними ходовими вогнями з можливістю вибору світлових сигнатур. Крім того, задня частина була оновлена новим дифузором у поєднанні з функціональними вихлопними трубами.

Q7 доступний з п’ятьма новими дизайнами колісних дисків, найбільший з яких – 22 дюйми. Також доступні нові кольори металік, такі як Ascari Blue, Sahil Gold і Child Red.

Мультимедійна система також була оновлена для підтримки сторонніх додатків, таких як Spotify, Amazon Music та YouTube. Audi додала нові рівні оздоблення, такі як S line, Black Edition, Launch Edition та Vorsprung.

Що стосується лінійки двигунів, то тут змін немає. Базовою версією є Q7 45 з 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом за ціною від 60 500 доларів США. На вершині модельного ряду – Q7 55 з 335-сильним 3,0-літровим турбодвигуном V6, MSRP якого становить 65 800 доларів США.

Вершиною модельного ряду є Audi SQ7 з 4,0-літровим V8 потужністю 500 к.с. та 770 Нм крутного моменту, що забезпечує розгін від 0 до 100 км/год за 4,1 секунди. Ціни стартують від 90 000 доларів США. Топова модель SQ7 вирізняється не лише своєю потужністю, але й вражаючою буксирною здатністю у 3 500 кг та системою деактивації та активації циліндрів, що покращує паливну ефективність.

Для європейських клієнтів також буде доступна модель з дизельним двигуном TDI. Всі силові агрегати поєднуються з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач Tiptronic і повним приводом quattro. Адаптивна пневматична підвіска є стандартною, а SQ7 додатково оснащується спортивним заднім диференціалом та електромеханічною системою стабілізації курсової стійкості (eAWS).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!