Новини

Представлено оновлений Mercedes-Benz G-Class

Share

Наприклад, рестайлінгову модель у “зарядженій” версії G 63 можна оснастити підвіскою AMG Active Ride Control, в якій роль стабілізаторів поперечної стійкості виконують гідравлічні магістралі. Також для G-Class доступний позашляховий екран Offroad Cockpit з інформацією про положення кузова і кут повороту керма, розважальна система задніх пасажирів із двома сенсорними дисплеями та нова гама силових установок.

Оновлений Mercedes-Benz G-Class хизується зміненою решіткою радіатора і бамперами. А ще у нього інакше облицьовані передні стійки і є невеликий “козирок” на кромці даху, який не тільки покращує аеродинаміку, а й підвищує акустичний комфорт. Салонні дефлектори-турбіни тепер з підсвічуванням. У списку оснащення з’явилися підстаканники з підігрівом/охолодженням, бездротова зарядка, позашляховий екран Offroad Cockpit і розважальна система для задніх пасажирів із двома сенсорними дисплеями діагоналлю 11,6 дюйма кожен.

Гамма двигунів G-Class теж зазнала змін. Усі агрегати відтепер ідуть із 48-вольтовим стартер-генератором, який на розгонах дає додаткові 20 кінських сил і 200 Нм крутного моменту. Дизельний G 450 d обладнаний рядною “шісткою” 3.0 потужністю 367 сил і 750 Нм; G 500 – бензиновим I6 від E 53 Hybrid 4Matic+ з віддачею 449 сил і 560 Нм; ну а у G 63 під капотом, як і раніше, стоїть чотирилітровий V8 з двома турбокомпресорами, що розвиває 585 кінських сил і 850 Нм крутильного моменту.

Коробка передач – автомат 9G-Tronic для звичайних позашляховиків і AMG Speedshift TCT 9G для G 63. Привід повний, зі знижувальним рядом і розподілом тяги між осями в пропорції 40:60. Незамінними помічниками на бездоріжжі виступають три блокування диференціалів, їздові режими Trail, Rock, Sand, а також функція “прозорий капот”. Gelandewagen здатний дертися на 45-градусні ухили, долати броди і грязьові калюжі глибиною до 70 сантиметрів, а його дорожній просвіт, якщо міряти між осями, становить 241 міліметр.

За замовчуванням оновлені G-Class комплектуються адаптивними амортизаторами, але для G 63 можна замовити підвіску AMG Active Ride Control, роль стабілізаторів поперечної стійкості в якій виконують активні гідравлічні елементи. У такому разі стійки будуть пов’язані між собою гідравлічними магістралями. Тиск у них, а отже, і жорсткість, регулюється спеціальними клапанами. Гідравліка компенсує крени та клювання, причому за допомогою функції AMG Active Balance Control кутову жорсткість можна налаштувати на власний розсуд.

Нарешті, для G-Class розширено список асистуючих систем і варіантів кастомізації в рамках програми MANUFAKTUR. У продаж рестайлінговий позашляховик надійде зовсім скоро. Рекомендована ціна в Німеччині – від 122 808 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Першими електромобілями BMW Neue Klasse будуть кросовер та седан розміром з 3 Series

Однією з перших двох моделей наступного покоління електромобілів BMW, які отримали назву "Neue Klasse" на…

08.05.2024

Audi оголосила нові технічні подробиці Q6 e-tron

Компанія Audi повідомила, що при проєктуванні батареї для платформи PPE, інженери віддавали пріорітет не лише…

08.05.2024

Volkswagen представив новий автокемпер із підйомним дахом на базі T7 Multivan

Компанія Volkswagen представила новий кемпер California. Новинка побудована на платформі T7 Multivan. Для автомобіля підготували…

08.05.2024

Нові Bentley оснастять 750-сильною гібридною установкою

Компанія Bentley замінить двигун W12 на потужну гібридну установку на базі V8. Система Ultra Performance…

08.05.2024

Топ-4: позашляховики з пробігом за ціною бюджетного седана

Експерти назвали чотири позашляховики, які в даний час коштують в районі 1 млн гривень. Причому…

08.05.2024

Прощай, W12: представлений двигун, який відповідатиме за майбутнє марки Bentley

Bentley оголошує про епохальну зміну у своїх автомобілях: знаменитий 6,0-літровий двигун W12 йде на спокій, поступаючись місцем новітньому…

08.05.2024