Названі найпопулярніші на українському авторинку дизельні автомобілі

0
360
Названі дизельні автомобілі, що найбільше продаються в Україні

У лютому на українському авторинку було продано 1,3 тис. автомобілів з дизельними силовими установками. У порівнянні з минулим роком продажі машин з дизельними ДВС зросли на 71%. Про це свідчать дані асоціації «Укравтопром».

Відносно лютого 2023 року частка дизельних автомобілів на авторинку України зросла з 21 до 24%. Таким чином, попит на машини з дизельними ДВЗ зростає.

Безперечним лідером продажів у сегменті дизельних авто за підсумками лютого став Renault Duster. Українські автомобілісти придбали 457 таких автомобілів. На другому рядку з показником 112 одиниць проданих машин розташувалася модель Toyota Hilux. Замикає трійку Volkswagen Touareg, який розійшовся тиражем 66 екземплярів.

До першої п’ятірки також увійшли моделі Land Cruiser Prado та Skoda Kodiaq. Вони були продані у кількості 65 та 63 одиниці відповідно.

З початку року українські автомобілісти витратили на придбання автомобілів 15,8 млрд грн. Близько 50% від цієї суми припало на машини Toyota, Volkswagen, BMW, Mercedes-Benz та Renault.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!