Mazda готує до прем’єри недорогого конкурента Toyota Camry

0
383
Mazda готує до прем'єри недорогого конкурента Toyota Camry

Незабаром модель Mazda 6 буде знята з виробництва. Автомобіль, який позиціонується японською компанією як конкурент Toyota Camry, не оновлювався понад десять років. За даними Carscoops, вона готує прем’єру наступника Mazda 6.

Автовиробник із Японії зареєстрував у європейському патентному відомстві бренд 6e та логотип сріблястого кольору. Нова модель називатиметься Mazda 6e. Індекс “e” може вказувати на гібридну модифікацію. Не виключено, що моторна гама Mazda 6e включатиме повністю електричну силову установку.

Mazda готує до прем'єри недорогого конкурента Toyota Camry

Відомо, що за основу при розробці нової моделі японські конструктори взяли задньопривідну платформу з рядною 6-циліндровою силовою установкою. Таке рішення було прийнято ними після успішного дебюту на ринку моделей CX-60 та CX-90, які мають таку саму архітектуру. Нова «шістка» перевершуватиме свого попередника за габаритами та оснащенням. Крім цього, чотиридверне купе матиме більш елегантний дизайн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.