Наступник Renault Logan дебютує на ринку під брендом Dacia

0
531
Наступник Renault Logan дебютує на ринку під брендом Dacia

Стало відомо, який автомобіль стане наступником Renault Logan. Цю модель все ще можна придбати на окремих ринках. Їй на зміну французький автовиробник готує нову Dacia з просторим салоном та сучасним оснащенням.

За даними MotorsActu, наступник Logan буде побудований на доступній архітектурі, яка використовується для створення бюджетних автомобілів. У технічній документації автомобіль фігурує як Dacia C-Neo. Для його зборки будуть використовуватися компоненти нових моделей Bigster та Duster. Такий підхід дозволить Renault здешевити конструкцію та уніфікувати деталі. Довжина кузова хетчбека становитиме 4,6 м.

Наступник Renault Logan дебютує на ринку під брендом Dacia

Про дизайн нового автомобіля нічого не відомо. Висока ймовірність того, що він дебютує на ринку раніше за великий кросовер Bigster. Це може статися наприкінці поточного чи початку наступного року.

Вартість Dacia C-Neo не перевищуватиме 20 000 EUR. До моторної гамми хетчбека увійде кілька гібридних установок. Крім цього, Renault може представити модифікацію з ГБО.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.