Volkswagen готує на зміну VW Polo бюджетний хетчбек на електротязі

Час читання: < 1 хв.
0

Volkswagen готує наступника VW Polo. Культовий хетчбек поступиться своїм місцем у модельному ряду німецького концерну компактному доступному електромобілю. ID.GTI. За основу при його розробці конструктори взяли європейські канони. Автомобіль буде потужним, але при цьому економічним.

З опублікованого виданням Motor1 матеріалу випливає, що новинка від Volkswagen зацікавить американських автомобілістів. На думку керівника місцевого департаменту концерну, електричний хетчбек матиме попит у США за ціною 20-25 тис. USD.

VW ID.GTI є спортивною версією електрокара Volkswagen ID2.all. При колісній базі 2 600 мм довжина його кузова становить близько 4 метрів. На опублікованих знімках Motor1 можна побачити червоний хетчбек з темними елементами, які доповнюють стайлінг. Автомобіль оснащений спойлером та ефектними 20-дюймовими дисками у ретро-стилі. Завдяки задньому дифузору, рельєфним порогам та повітрозабірникам у бампері він виглядає досить агресивно.

Електрична силова установка VW ID.GTI матиме потужність 250-300 к. с. На одному заряді батареї він зможе проїжджати 450 км. На авторинку електронний хетчбек дебютує в 2026 або 2027 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!