Конкурент Tesla Model S від компанії Huawei вперше з’явився на живих фото

Час читання: < 1 хв.
0
Конкурент Tesla Model S від компанії Huawei вперше з'явився на живих фото

Huawei готує до прем’єри великий електричний седан Stelato S9. Він був розроблений спільно з китайським автовиробником BAIC. Автомобіль з обтічним кузовом довжиною понад 5 метрів дебютує наступного місяця на Пекінському мотор-шоу. У продажу він з’явиться влітку. На китайському авторинку седан можна буде придбати за 42-70 тис. USD. Пізніше він стане доступним європейським автомобілістам.

Фотографії електрокара були опубліковані мережевим виданням Carscoops. Бренд Stelato був створений Huawei спільно з BAIC. Седан Stelato S9 є його первістком. Він позиціонується як конкурент Mercedes EQS і Tesla Model S.

Конкурент Tesla Model S від компанії Huawei вперше з'явився на живих фото

При колісній базі 3 050 мм електричний седан має наступні габарити: 5 160 х 1 987 х 1 486 мм. Лінії кузова у Stelato S9 плавні. Топова версія поставлятиметься на ринок з відеокамерами замість дзеркал та системою автопілотування. Уся електроніка була розроблена Huawei.

Електромобіль отримав двомоторну 524-сильну повнопривідну установку. Вона забезпечує йому максимальну швидкість 215 км/год. Про запас ходу у матеріалі Carscoops нічого не повідомляється. Відомо, що він буде понад 500 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.