Tesla відправить покупцям у США пікапи Cybertruck після аварії

0
17
Два великі автовиробники придбали Cybertruck для вивчення

Увечері 4 березня на шосе південніше Колорадо-Спрінгс сталася серйозна ДТП за участю вантажівки, яка перевозила кілька Tesla Cybertruck і Model Y. За повідомленнями очевидців, незважаючи на хаос на дорозі електромобілі залишилися непошкодженими. Інцидент спричинив закриття автомагістралі на кілька годин.

За попередньою інформацією, автопричіп, на якому транспортувалися автомобілі, перекинувся після зіткнення з бар’єром на узбіччі, який пішов за невдалою спробою водія скоригувати рух. Вантажівка зіткнулася із зустрічним Ford F-150 та Chevrolet Silverado , що призвело до перекидання причепа.

Фотографії з місця події , розміщені в спільноті власників Cybertruck , показують, що, на щастя, всі автомобілі, закріплені на трейлері, залишилися на місці. Це ще раз наголошує на важливості дотримання правил безпеки при транспортуванні.

Швидше за все, Tesla зможе передати автомобілі клієнтам учасно. Cybertruck є дуже популярною моделлю зараз, і клієнтам доводиться чекати до п’яти років, якщо вони не вибрали версію Foundation Series , єдину, яку Tesla постачає зараз. Саме такі автомобілі були на автовозі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!