Новини

Hyundai проти Audi: чому корейський автовиробник не робить ставку на SUV

Share

Хоча багато автовиробників відмовляються від випуску доступних седанів і хетчбеків, Hyundai демонструє приклад далекоглядної політики, зосереджуючись на цьому сегменті. Американський журналіст Стів Мітчел із  CBT News підкреслює мудрість рішення корейського виробника, звертаючи увагу на важливість доступних автомобілів в умовах зростаючої інфляції.

“Чи можете ви дозволити собі платити за автомобіль в середньому від 700 до 1000 доларів на місяць?” — ставить він риторичне питання, вказуючи на те, що більша частина автомобілістів потребує доступного та економічного транспортного засобу.

Hyundai , слідуючи цій логіці, прийняв рішення збільшити виробництво оновлених моделей Sonata і  Elantra , бачачи в цьому ключовий фактор прибутковості в найближчому майбутньому. Судячи з усього, стратегія Hyundai спрямована на заповнення ніші, яку інші автовиробники залишають за рахунок переходу до більш дорогих та великих автомобілів.

Hyundai пропонує покупцям Sonata за початковою ціною близько 270 500 доларів, у той час як топова версія коштуватиме близько 37 200 доларів. Elantra N 2024 поступила в продаж за ціною близько 34 850 доларів, пропонуючи клієнтам вигідні умови придбання якісного автомобіля.

Цей крок не тільки зміцнює позиції Hyundai на ринку, а й сприяє збільшенню лояльності до бренду, надаючи покупцям доступні та надійні варіанти. В умовах, коли автомобільна промисловість орієнтована на розкіш та останні тенденції, Hyundai нагадує про цінність простоти та розумності.

“Це сміливий крок, який може окупитися на непередбачуваному ринку”, – робить висновок Мітчел, підкреслюючи, що Hyundai зі своєю стратегією на седани може стати прикладом для інших автовиробників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Leave a Comment

View Comments

  • Sonata за початковою ціною близько 270 500 доларів?

Опублікував
Миськів Роман
Tags: AudiHyundai

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024