У Києві помічено рідкісну модель Lexus RC у «зарядженій» F-модифікації

Час читання: < 1 хв.
0
У Києві помічено рідкісну модель Lexus RC у

У Києві помічено досить рідкісну для українського авторинку модель спортивного купе Lexus RC. На опублікованих в Instagram-акаунті chpsh.carspotting фото можна побачити ще більш рідкісну «заряджену» версію F.

У Києві помічено рідкісну модель Lexus RC у "зарядженій" F-модифікації

Спорткар дебютував на ринку у 2014 році. Він позиціонується корпорацією Toyota як конкурент Mercedes-AMG C63 і BMW M4. Під капотом купе ховається високооборотна 5,0-літрова силова установка V8, потужність якої становить 473 к. с. Вона співвідноситься з 8-ступінчастою АКПП. За максимальної швидкості 270 км/год першу «сотню» автомобіль набирає за 4,5 секунди.

У Києві помічено рідкісну модель Lexus RC у "зарядженій" F-модифікації

Спортивне купе отримало доопрацьовану ходову, збільшені гальма та електронний самоблокований диференціал. Від стандартної моделі F-модифікація відрізняється більш агресивним дизайном. Спорткар отримав розширені крила, задній спойлер, особливу решітку радіатора, 19-дюймові диски, обвіс, спортивні крісла та кермо. Його салон оздоблений шкірою та алюмінієм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.