У мережі опублікували ціни нового кросовера Skoda Kodiaq для Європи

0
2681

Стали відомі європейські ціни на оновлений Skoda Kodiaq, який дебютує на ринку із двома дизельними версіями. У Німеччині ціна базової моделі з двигуном 2.0 TDI потужністю 150 л. та автоматичною коробкою передач DSG починається від 45 500 євро. Версія з двигуном потужністю 193 к.с., оснащена DSG та повним приводом, пропонується за ціною від 49 700 євро.

Базова комплектація «Selection» включає тризонний автоматичний клімат-контроль, 18-дюймові легкосплавні диски та 10-дюймовий тачскрин інформаційно-розважальної системи. За додаткову плату пропонується система навігації з 13-дюймовим сенсорним екраном за не менше 970 євро. Базовий колір «Energy Blue» надається без додаткової оплати, тоді як за металік доведеться доплатити від 660 до 1090 євро.

Новий Kodiaq є значним оновленням флагманського позашляховика, включаючи зміни в дизайні, збільшені габарити і абсолютно новий інтер’єр. У лінійці двигунів представлені оновлені бензинові і дизельні агрегати, а також нова гібридна версія, що підключається, здатна долати до 100 км на електротязі.

Запуск моделі на ринку Європи заплановано на другий квартал 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!