Новини

Опубліковано ексклюзивні рендери Audi A7 Avant

Share

Німецький автовиробник Audi має намір електрифікувати свою лінійку автомобілів. У 2026 році він перейде на випуск електрокарів. Незважаючи на це, кілька моделей з ДВС перебувають у розробці.

Вони будуть випущені під непарними номерами. Наприклад, новий універсал називатиметься Audi A7 Avant. Раніше німецький бренд використовував позначення A6 Avant. Нещодавно в мережі з’явилися шпигунські фото автомобіля в камуфляжі. Журналісти спеціалізованого видання Motor1 створили на їхній основі ексклюзивні рендери.

A7 Avant буде комплектуватися ширшій решіткою радіатора Singleframe із хромованими планками, тонкими світлодіодними фарами та великими повітрозабірниками. Дверні ручки універсала будуть висувними. Таке рішення позитивно позначиться на аеродинамічних характеристиках автомобіля.

Актуальні моделі A6 та A6 Avant пропонуються до придбання з бензиновими, дизельними та гібридними силовими установками. Моделі A7 та A7 Avant будуть оснащуватися новими агрегатами PHEV та «м’який гібрид». Першим на авторинку дебютує седан A7. Згодом Audi представить новий універсал A7 Avant.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Образцов Микита

Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.

Опублікував
Образцов Микита

Останні записи

15 найнадійніших японських кросоверів і позашляховиків

Японські автомобільні бренди відомі своєю якістю, адже їхні транспортні засоби витримують випробування часом. Кросовери та…

21.09.2024

Оновлений Mercedes-Benz EQS отримає унікальну оптику із фірмовими логотипами

Оновлений флагманський електромобіль Mercedes-Benz EQS отримає унікальні світлові елементи під назвою «starlight», що включають фірмову…

21.09.2024

В Україні знизилися продажі дизельних авто: які моделі все ще популярні

Попри те, що бензинові автомобілі продовжують домінувати на українському ринку легкових автомобілів, дизельні моделі поступово…

21.09.2024

Розкрито вартість нового доступного позашляховика Toyota Land Cruiser FJ

Новий Toyota Land Cruiser FJ – це модель, яка призначена стати більш доступною альтернативою в…

20.09.2024

Представили оновлену Toyota Corolla 2025 (фото)

Toyota планує зробити Corolla 2025 модельного року свіжішою та привабливішою, запроваджуючи нову спеціальну версію FX,…

20.09.2024

Оприлюднено список найпопулярніших дизельних авто на українському ринку

У серпні українці придбали та зареєстрували понад 8,1 тис. автомобілів з дизельними двигунами, що на…

20.09.2024