Тюнінгове ательє Manhart показало «заряджений» BMW M2

0
75
Тюнінгове ательє Manhart показало

Фахівці німецького тюнінгового ательє Manhart доопрацювали BMW M2. Потужність силової установки зросла на 100 к. с. Автомобіль може похвалитися наявністю агресивного карбонового обважування та нової підвіски. Він змінив назву на MH2 560.

Тюнінгове ательє Manhart показало "заряджений" BMW M2

Потужність 3,0-літрового двигуна S58 з подвійним турбонаддувом становить 560 л. (650 Нм). Купе M2 попереднього покоління, тюнінгом якого займалися фахівці Manhart, оснащене 550-сильним мотором.

Тюнінгове ательє Manhart показало "заряджений" BMW M2

Автомобіль отримав нову вихлопну систему. Її конфігурація залежить від ринку реалізації, оскільки вимоги до екології скрізь різні. Інженери тюнінгового ательє зробили підвіску регульованою. Замовникам доступні 20- та 21-дюймові диски на вибір.

Тюнінгове ательє Manhart показало "заряджений" BMW M2

Сині акценти на виразному обвісі плавно переходять на кузов. Для виготовлення решітки радіатора, накладки капота, переднього та заднього спойлерів, дифузора та накладок порогів використовувався вуглепластик. Вартість «зарядженого» купе M2 не розкривається.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.