Новий Peugeot 308 вступив на службу до поліції

0
306

Різні моделі Peugeot використовуються екстреними службами не тільки у рідній для марки Франції, але й у низці країн Європи, де продаються автомобілі французького бренду. У тому числі і у Великій Британії, де на службу в поліції заступило нове покоління моделі 308. Правоохоронці обрали як патрульні машини хетчбеки Peugeot 308 і універсали Peugeot 308 SW — кілька десятків автомобілів уже закуплені для британської поліції і почали нести службу.

Про постачання машин у поліцію Великобританії повідомила особисто голова Peugeot Лінда Джексон, яка наголосила, що співпраця марки та британських правоохоронців ведеться вже не перший рік і в лавах поліції несуть службу сотні різних моделей французького бренду.

Технічно жодних змін Peugeot 308 не одержують, оскільки заводських можливостей автомобілів цілком достатньо для несення служби. Всі відмінності поліцейської версії зводяться до фірмової жовто-синьо-помаранчевої лівреї, встановлення спецсигналів та інтеграції необхідного службового обладнання до салону.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!