«Укравтопром» назвав найбільш продавані в 2024 році автомобілі

0
155

Новий рік український автомобільний ринок розпочав із зростання. За підсумками січня продажі автомобілів становили 4,4 тис. У порівнянні з минулим роком вони зросли на 47%. Це випливає із оприлюднених «Укравтопромом» статистичних даних.

У порівнянні з 2021 роком продажі легкових автомобілів скоротилися на 24%. Водночас автомобільному ринку України вдалося досягти порівнянних із 2017 роком показників.

Лідери продажів у січні не змінилися. На першому місці розташувалася Toyota. Японська машинобудівна корпорація продала 764 автомобілі. Друге місце із 504 проданими автомобілями посіла компанія Renault. На третьому місці розмістився концерн Volkswagen, який продав 476 автомобілів. До першої п’ятірки лідерів також увійшли Skoda та Nissan. Вони зуміли продати 312 та 188 автомобілів відповідно. До речі, продажі Nissan зросли на 360%. Перше місце за темпами зростання продажів зайняв бренд Peugeot. В нього вони зросли на 657%.

Найпопулярнішою на авторинку України моделлю автомобіля продовжує залишатися Renault Duster. У січні українські автомобілісти придбали 479 кросоверів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!