Новини

Kia назвала ціни на позашляховик Sorento модельного ряду 2024 року

Share

Kia Motors назвала ціни на позашляховик Sorento модельного ряду 2024 року. У найдоступнішій комплектації Sorento LX він пропонується до придбання за 33 365 USD. У порівнянні з минулорічним Sorento ціна зросла на 1 600 USD. За топову версію X-Pro SX Prestige AWD південнокорейський автовиробник просить 48 765 USD.

Kia Sorento запозичив у EV9 елементи дизайну. Т-подібні фари надають йому стильного вигляду. Значок Kia перемістився на капот. Модифікація X-Pro оснащена 17-дюймовими колісними дисками із шинами BF Goodrich.

Встановлений в салоні вигнутий екран складається з двох 12,3″ дисплеїв. В оновленому позашляховику використовуються передові технології EV9. Йдеться про автомобільну навігаційну панель і функцію оновлення «по повітрю».

Адаптивна система круїз-контролю стала інтелектуальною. Вона здатна аналізувати стиль водіння. Вже в базовій комплектації Sorento може похвалитися наявністю 10 систем допомоги водієві. За допомогою системи Digital Key 2.0 будь-який смартфон можна перетворити на ключі від позашляховика.

Потужність стандартного 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна не змінилася. Вона, як і раніше, становить 191 к. с. У модернізованих моделях встановлено турбовану силову установку потужністю 281 к. с. (311 Нм), що працює в парі з 8-ступінчастою КПП із подвійним зчепленням. Sorento доступний для придбання в передньому та повнопривідному компонуванні.

Подробиці про гібридну лінійку позашляховика південнокорейським автовиробником оприлюднено не було. Відомо, що плагін-гібридні модифікації Sorento дебютують на ринку в поточному році в якості моделей 2025 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Образцов Микита

Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.

Опублікував
Образцов Микита

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024