Kia назвала ціни на позашляховик Sorento модельного ряду 2024 року

0
1011
Kia назвала ціни на кросовер Sorento модельного ряду 2024 року

Kia Motors назвала ціни на позашляховик Sorento модельного ряду 2024 року. У найдоступнішій комплектації Sorento LX він пропонується до придбання за 33 365 USD. У порівнянні з минулорічним Sorento ціна зросла на 1 600 USD. За топову версію X-Pro SX Prestige AWD південнокорейський автовиробник просить 48 765 USD.

Kia назвала ціни на кросовер Sorento модельного ряду 2024 року

Kia Sorento запозичив у EV9 елементи дизайну. Т-подібні фари надають йому стильного вигляду. Значок Kia перемістився на капот. Модифікація X-Pro оснащена 17-дюймовими колісними дисками із шинами BF Goodrich.

Встановлений в салоні вигнутий екран складається з двох 12,3″ дисплеїв. В оновленому позашляховику використовуються передові технології EV9. Йдеться про автомобільну навігаційну панель і функцію оновлення «по повітрю».

Адаптивна система круїз-контролю стала інтелектуальною. Вона здатна аналізувати стиль водіння. Вже в базовій комплектації Sorento може похвалитися наявністю 10 систем допомоги водієві. За допомогою системи Digital Key 2.0 будь-який смартфон можна перетворити на ключі від позашляховика.

Kia назвала ціни на кросовер Sorento модельного ряду 2024 року

Потужність стандартного 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна не змінилася. Вона, як і раніше, становить 191 к. с. У модернізованих моделях встановлено турбовану силову установку потужністю 281 к. с. (311 Нм), що працює в парі з 8-ступінчастою КПП із подвійним зчепленням. Sorento доступний для придбання в передньому та повнопривідному компонуванні.

Подробиці про гібридну лінійку позашляховика південнокорейським автовиробником оприлюднено не було. Відомо, що плагін-гібридні модифікації Sorento дебютують на ринку в поточному році в якості моделей 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!