Найдешевший автомобіль Tesla може мати такий вигляд: показано неофіційний рендер

0
314

Компанія Tesla обіцяла випустити доступний електромобіль дуже давно, але поки що обмежилася лише седаном Model 3, який у дорестайлінговій версії коштує щонайменше 39 тисяч доларів. Проте кількість дорогих моделей, останньою з яких є пікап Cybertruck, продовжує зростати.

Впоратися з цим перекосом має новий електромобіль американської марки, який, за чутками, отримає назву Model 2. Як він може виглядати на свіжому рендері продемонстрували незалежні дизайнери з порталу «SRK Designs».

На зображенні, викладеному в Мережі, показаний компактний хетчбек із п’ятьма дверима, дизайн якого відповідає актуальному модельному ряду Tesla.

Машині дісталися звужені фари, що дебютували нещодавно в рестайлінговій версії Model 3, похилий капот, так звані «потаємні» дверні ручки, а також вузькі пластикові накладки на передньому бампері та порогах.

При цьому сам бампер виглядає повністю новий і не схожий на цю деталь в жодній з актуальних моделей компанії.

За задумом Tesla, Model 2 повинен отримати ціну приблизно в 25 тисяч доларів, щоб нав’язати конкуренцію електромобілям у бюджетному сегменті цього ринку, що тільки розвивається.

Прем’єра найдешевшої Tesla має відбутися вже наступного року, але у продаж машина надійде не раніше 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!