Конкурент Ford Ranger від Kia Motors уперше засвітився на відео

0
469
Конкурент Ford Ranger від Kia Motors уперше засвітився на відео

На одному з паркінгів у Південній Кореї було помічено зовсім новий рамний позашляховик Kia. Йдеться про пікап Tasman, орієнтований переважно на північноамериканський ринок. З цією моделлю південнокорейський автовиробник дебютує у сегменті великих пікапів. Tasman має скласти конкуренцію Ford Ranger, Toyota Tacoma і Nissan Titan.

Незважаючи на те, що Tasman у відеоролику в камуфляжі, видно, що він має досить великі габарити. Очевидно, зовні він буде схожий на флагманський позашляховик Kia Telluride. Новинка поставлятиметься на ринок у повнопривідному компонуванні. На користь спроможності даного твердження говорить наявність у салоні перемикача режимів їзди 2H, 4H та 4L. Завдяки знижувальному ряду в трансмісії новий пікап буде самим позашляховим автомобілем у модельному ряду Kia.

У відеоролику демонструється автомобіль із дворядною кабіною. За даними Motor1, пікап випускатиметься в кількох версіях, у тому числі з однорядною кабіною і без вантажної платформи. Судячи з чуток, Tasman отримає 2,2-літрову дизельну силову установку, що працює в тандемі як з КПП, так і з АКПП. Прем’єра пікапа запланована виробником на 2024 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!