Стали відомі характеристики «зарядженого» Golf GTI 2024

0
176
Стали відомі характеристики

Компанія Volkswagen відновила модель Golf. Культовий хетчбек отримав оновлений екстер’єр та салон. Дизайн «зарядженої» версії GTI також змінився. Крім того, вона стала більш потужною.

Стали відомі характеристики "зарядженого" Golf GTI 2024

Хетчбек оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим мотором EA888 з турбонаддувом, потужність якого становить 261 к. с. Це на 20 к. с. більше, ніж у попередника. Двигун працює у парі з 7-ступінчастою АКПП DCG. Автомобіль пропонується у передньопривідному компонуванні.

Стали відомі характеристики "зарядженого" Golf GTI 2024

Golf GTI 2024 отримав широкі нижні решітки радіатора та фари нової форми. Ззаду від попередньої моделі він відрізняється новими ліхтарями. Кожен блок комплектується тонким ліхтарем заднього ходу, С-подібним кронштейном та шістьма точками.

Стали відомі характеристики "зарядженого" Golf GTI 2024

Інформаційно-розважальна система автомобіля отримала покращений сенсорний дисплей. На кермі можна знайти звичні апаратні кнопки. Гучність та температура повітря регулюються за допомогою сенсорних повзунків з підсвічуванням.

Вперше в історії салон Golf GTI отримав карбонове оздоблення. Новинка буде доступна для придбання у 15 кольорах кузова. Це на чотири кольори більше, ніж у попередника.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!