Перекупники намагаються перепродати за $9,3 млн ще не представлений Bugatti Mistral

0
36
Перекупники намагаються перепродати за $9,3 млн ще не представлений Bugatti Mistral

Bugatti готує до прем’єри новий гіперкар. Модель Bugatti Mistral буде випущена французьким автовиробником обмеженим тиражем у 99 екземплярів. Перший гіперкар буде представлений у 2024 році. Один з покупців, що оформив попереднє замовлення, прийняв рішення про перепродаж автомобіля.

У рамках попереднього замовлення Bugatti Mistral був доступний за ціною близько 5 млн EUR плюс податки. Виставлений на продаж на сайті Mobile.de гіперкар пропонується до придбання за 8,53 млн. EUR. З урахуванням податкових платежів він коштуватиме покупцю 9,3 млн USD. В оголошенні про продаж вказано, що автомобіль буде доставлено за чотири місяці після розміщення замовлення.

Перекупники намагаються перепродати за $9,3 млн ще не представлений Bugatti Mistral

Bugatti Mistral є подальшим продовженням Veyron 16.4 із шильдиком Grand Sport Vitesse. Віднести його до кабріолетів не можна, тому що даху у гіперкара немає.

Конструктори хочуть перетворити Mistral на найшвидший родстер на планеті. У 2013 році його попереднику вдалося розвинути швидкість 409 км/год. Незабаром цей рекорд буде побитий. Потужність встановленої в Mistral силової установки на 400 к. с. більше. Гіперкар отримав 1600-сильний 16-циліндровий мотор об’ємом 8,0 л. Він запозичив його у Chiron Super Sport 300+.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.