Новий «Гелік» із шильдиком Final Edition буде випущений обмеженим тиражем

0
44
Новий

Mercedes-Benz готує до прем’єри легендарний позашляховик Gelendwagen наступного покоління. Він буде представлений наприкінці весни у бензиновій та електричній модифікаціях. Прощальну версію актуальної моделі G-класу з силовою установкою V8 буде випущено тиражем 1 500 примірників. Mercedes-Benz G 500 отримав шильдик Final Edition.

Новий "Гелік" із шильдиком Final Edition буде випущений обмеженим тиражем

Варто зазначити, що німецький автовиробник уже встиг встановити квоти на постачання нового «Геліка» для регіонів та країн. Наприклад, у КНР буде поставлено 198 культових позашляховиків. Вартість автомобіля на китайському авторинку становитиме 337 000 USD.

Новий "Гелік" із шильдиком Final Edition буде випущений обмеженим тиражем

Автомобіль отримав 4,0-літрову бітурбовану силову установку V8, потужність якої становить 421 л. На розгін до 100 км/год він витрачає 5,9 сек.

Новий "Гелік" із шильдиком Final Edition буде випущений обмеженим тиражем Новий "Гелік" із шильдиком Final Edition буде випущений обмеженим тиражем

Технічні характеристики новинки не розголошуються. Автомобільні експерти вважають, що від звичайного позашляховика G 500 модифікація Final Edition відрізнятиметься лише різними написами та шильдиками. Таким чином, вона отримала 9-ступінчастий «автомат» і паливний бак на 100 літрів. При габаритах 4 833 х 1 931 х 1 975 прощальна версія «Геліка» матиме колісну базу 2 890 мм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!