Екстремальна модифікація Lamborghini Countach дебютувала на Токійському автосалоні

0
50
Екстремальна модифікація Lamborghini Countach дебютувала на Токійському автосалоні

Тюнінгове ательє Liberty Walk, що працює на японському ринку, оприлюднило відеоролик з екстремальною модифікацією Lamborghini Countach, що дебютувала на Tokyo Auto Salon. Даний виставковий захід є японським аналогом тюнінг-шоу SEMA. В опублікованому відеоролику можна побачити спорткари різного ступеня доопрацьованості.

Тюнінгований Lamborghini Countach отримав розвинений бодікіт, що включає цілу низку елементів на кшталт розширювачів колісних арок, масивних накладок на пороги, великого повітрозабірника і нового бампера. Вони роблять дизайн спорткара більш агресивним. Італійське купе отримало величезне антикрило, дифузор та широкі диски Rahana. Судячи з кліренсу, конструктори тюнінгового ательє застосували у підвісці пневмоелементи.

Поряд з Lamborghini Countach можна побачити спорткар Autozam AZ-1 з новим набором кузовних деталей, що роблять його схожим на культовий Ferrari F40. Вартість обвісу складає 22 600 USD. До речі, ательє Liberty Walk представило на Tokyo Auto Salon і саму Ferrari F40 із оновленим кит-комплектом, створеним японськими фахівцями у 2023 році. Шанувальники італійської класики сприйняли його неоднозначно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!