Кросовери Mazda «вкрали» у Hyundai одну важливу нагороду року

0
31

Кросовери Hyundai тривалий час перебували поза конкуренцією на світовому автомобільному ринку і багато моделей цієї компанії традиційно входили до списків найкращих SUV на планеті.

Але непомітним чином до них підкрався японський автовиробник Mazda, який усі ці роки ріс і вдосконалював свій модельний ряд для того, щоб якось випередити «корейців» у цьому сегменті. І, схоже, це в нього нарешті вийшло.

Авторитетне американське видання USNews присудило компанії Mazda нагороду « Кращий бренд кросоверів 2024 року ». Автомобільній марці з Хіросіми вдалося несподіваним чином випередити Hyundai, який останні кілька років був беззаперечним переможцем у цій номінації.

Найкращого цього року обирали з огляду на кількість позитивних відгуків на ту чи іншу модель всіх компаній, які продають такі машини як з боку споживачів, так і журналістів.

Кожен автомобіль оцінювався з погляду продуктивності, надійності, якості інтер’єру, економічності та безпеки.

У сукупності лінійка кросоверів Mazda отримала найвищий бал, що дозволило їй стати найкращою серед конкурентів.

Нагадаємо, сьогодні компанія Mazda представлена ​​на світовому ринку в сегменті кросоверів відразу шістьма моделями: CX-30, CX-4 (продається в Китаї), CX-5, CX-50, CX-60 та CX-90.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!