Skoda запустила у продаж оновлений кросовер Kamiq

0
286

Компанія Skoda опублікувала ціни на оновлений Kamiq. Базова версія оцінюється від 28 490 євро, на 1100 євро нижче, ніж раніше. На відміну від одночасної оновленої Scala, Skoda Kamiq доступний виключно зі 115-сильним двигуном 1.0 TSI. Його можна замовити як з 6-ступінчастою механічною, так і з 7-діапазонною автоматичною коробкою передач DSG. Кросовер також доступний у версії Essence за ціною 28490 євро.

З рестайлінгом Kamiq зберіг дворівневу передню частину: денні ходові вогні та покажчики поворотів розташовані «поверхом» вище, ніж фари ближнього та далекого світла. Самі фари стали трохи вже і тепер як опція пропонуються світлодіодні блоки Matrix. Решітка Kamiq стала трохи ширшою, має іншу форму та розташування, а нижня частина бампера отримала інше компонування. У більшості версій декоративний елемент тут сріблястого кольору, у спортивній Monte Carlo – чорного.

Skoda заявляє, що новий дизайн повинен зробити кросовер Kamiq трохи цікавішим, більш схожим на позашляховик. Особливо це помітно ззаду, де пластикова деталь імітує захисну пластину днища. Задні ліхтарі, які ще мають L-подібну форму, отримали «розріз» у кутку. Протитуманні фари і відбивачі тепер більш тісно поєднані із задньою оптикою, хоча відстань між ними, як і раніше, залишається значною.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!