Нові Toyota Land Cruiser розкупили за півгодини

0
1304

Судячи з продажу нового гібридного автомобіля Toyota Land Cruiser у Німеччині, машина стане справжнім хітом. Зменшений у розмірах автомобіль можна було придбати з 8:00 21 грудня, а за півгодини система замовлень була закрита. Потім німецький підрозділ відкрив сайт, де можна внести себе до списку очікування на покупку цього автомобіля.

Судячи з продажу нового гібридного автомобіля Toyota Land Cruiser у Німеччині, машина стане справжнім хітом.
Це рекордний продаж з моменту появи обмеженої серії Chrysler 300C, яка розійшлася менш ніж за добу. Було випущено 2200 екземплярів Chrysler 300C на основі двигуна V8, на продаж яких пішло 12 годин або кожні 19 секунд. Toyota у цьому плані виграє зі значною перевагою, оскільки нові моделі продавалися кожні 2 секунди.

Так як у Німеччині вистачає і своїх вправних автовиробників, інтерес до японського автомобіля говорить про його якість. У Європі загалом попит на новий Land Cruiser має бути дуже великий, оскільки в країнах Євросоюзу переваги щодо автомобілів приблизно однакові. Можливо, в основі такої популярності лежить ретро-стиль та економічність нової моделі. Цей повнорозмірний позашляховик витрачає 8,7 л на 100 км. шляху.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!