Головна Новини Xpeng готує аналог легендарного позашляховика Cadillac Escalade

Xpeng готує аналог легендарного позашляховика Cadillac Escalade

0
159

У мережу проникли внутрішні документи Xpeng Motors, з яких випливає, що компанія працює над 5,5-метровою флагманською моделлю. Вона збиратиметься на заводі в Гуанчжоу з річним обсягом виробництва 10 000 одиниць. Швидше за все це новий позашляховик Xpeng. Що стосується розміру, він буде на одному рівні з Cadillac Escalade.

Модельний рядXpeng в даний час складається з шести моделей: седанів P5 і P7i, кросоверів G3i , G6 та G9, а також мінівена X9. Цей стартап нещодавно отримав інвестиції у розмірі 700 мільйонів доларів США від Volkswagen. До 2026 року ці компанії спільно розроблять дві моделі під брендом Volkswagen на платформіXpeng E/E< a i = 13>. У 2023 році сукупні продажі Xpeng у Китаї досягли 121 486 одиниць. Його нинішнім бестселером є фастбек-позашляховик G6, побудований на архітектуріSEPA 2.0 . Зважаючи на зростання попиту на величезні позашляховики високого класу, Xpengготується до запуску нового продукту.

Згідно з внутрішніми документами, що просочилися,Xpengбуде виробляти загадкову модель на своєму заводі в Гуанчжоу. Точні розміри цього транспортного засобу нам удалося дізнатися: 5450/2300/2050 мм. Для наочності він на 68 мм довший, на 241 мм ширший і на 102 мм вище, ніж набарити.

Тип кузова цього автомобіля не було вказано. Є три варіанти. Перший, очевидно, позашляховик. Запуск великих позашляховиків став модним серед китайських автовиробників. BYD випустила YangWang U8, а Dongfeng почав продавати M-Hero 917. Xpeng може приєднатися до них зі своєю новинкою. Але є ще два варіанти. Ця модель може стати більшого розміру, ніж нещодавно представлена ​​X9.< /span>

Третій варіант – найінтригуючіший. Може виявитися, що це модульний літаючий автомобіль Xpeng, який був представлений у жовтні цього року. Проте кілька фактів кажуть проти цієї теорії. Основна причина – обсяги виробництва 10 000 одиниць на рік. Xpengхоче виробляти пристойну кількість таких автомобілів. Їм важко продавати 10 000 дорогих модульних літальних апаратів щорічно. Навіть величезний китайський ринок до цього не готовий.

Ми прогнозуємо, що ця модель стане новим позашляховиком Xpeng, який спробує зайняти ринок найближчим часом.

Нагадаємо, що Xpengтакож інвестувала 270 мільйонів доларів США у розробку двох нових моделей, які будуть вироблятися на заводі в Чжаоціні. Одним з них є купе E29, яке надійшло на конвеєр у жовтні 2024 року. Крім того, Xpengє третій завод в Ухані. Виробничі потужності цих підприємств становлять 420 000 одиниць продукції на рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.