Новий електрокросовер Mitsubishi буде запущено в 2025 році

0
226

З огляду на застарілі моделі Space Starі Eclipse Cross, а також пару перелицьованих Renault (Colt і ASX), нинішній модельний ряд Mitsubishi у Європі виглядає, м’яко кажучи, дуже прогресивним. Однак нещодавно було оголошено, що в розробці знаходиться повністю електричний Mitsubishi на базі Renault, який японський бренд вперше показав на тизері.

Незважаючи на те, що нічого, крім темної фотографії силуету новачка ми не побачили, дизайн Mitsubishi Xforce був ретельно продуманий. Висвітлення поки що безіменного електромобіля чимось схоже на освітлення Xforce, призначеного для азіатських ринків. Однак насправді це принципово інша модель, оскільки вона поділяє основу з електричними Renault і невдовзі також вироблятиметься в Європі та для Європи.

Mitsubishi говорить про «позашляховик середнього сегмента». Логічно, що він стане двоюрідним братом абсолютно нового. Новий Mitsubishi теж виглядає трохи схожим, хоча не варто чекати такої копіїRenault , як у випадку з Colt та ASX. Якщо ми подивимося на те, що може запропонувати Scenic, можна розраховувати на передній привід і мотор потужністю 160 к.с. або 220 л.с. із запасом ходу від 420 до 620 км. Новий електромобіль Mitsubishi надійде на ринок у 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!