Volkswagen випустить новий недорогий кросовер з дуже дивною назвою

0
241

Volkswagen, що помітно розширив своє SUV-портфоліо за останні роки, готовий до того, щоб зробити його ще більшим. Досягти цього вдасться завдяки появі нового недорогого кросовера, який буде адресований як ринку Латинської Америки, так і Китаю. А це означає, що в перспективі машина може дістатись і Росії завдяки паралельному імпорту з «Піднебесної».

Подробиць про машину не так багато, як хотілося б, але деякі її особливості вже відомі.

Так, наприклад автомобілю дістанеться незвичайна назва YEAH, що можна перекласти російською мовою слово Так.


Новий кросовер має стати змінником у латиноамериканському модельному ряду VW автомобіля GOL та буде побудований на спрощеній платформі місцевого Polo – MQB-A00.

Машина отримає напівгібридну/м’яко-гібридну силову установку або гнучку паливну систему з акцентом на зниження витрати палива та викидів.

Крім того, не виключається варіант, що у перспективі у Volkswagen Yeah з’явиться повністю електрична модифікація, з якою машина вирушить підкорювати європейський ринок та кине виклик Citroen e-C3.


Терміни прем’єри нового бюджетного кросовера VW поки що не розкриваються. Тим не менш, ходять чутки, що машину збираються вивести в продаж вже протягом 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!