Volkswagen анонсує виробництво недорогих електромобілів

0
319

Компанія Volkswagen підтвердила, що випустить більш доступний електромобіль, повідомив Рейнхард Фішер, старший керівник американського підрозділу Volkswagen, передає Reuters. Нова модель з’явиться на американському ринку через два-три роки і буде коштувати “менше 35 000 доларів США”. Щоб утримати цю ціну, компанія покладається на державні стимули для високолокалізованих автомобілів.

За словами Фішера, сегмент “зелених” автомобілів на ринку США стає все більш конкурентним, і Volkswagen вирішив зміцнити свої позиції, пропонуючи моделі, доступні широким верствам населення. Компанія планує знизити ціну автомобіля на 7 500 доларів США за рахунок локальної збірки та пов’язаних з цим переваг.

Виробництво нової моделі відбуватиметься на одному із заводів Volkswagen у США або Мексиці. Наразі розглядаються заводи в Чаттанузі (штат Теннессі, США) та Пуебла (Мексика). Батареї вироблятимуться на новому заводі в Канаді, який наразі будується.

Наразі найдоступнішим електромобілем Volkswagen у США є ID.4, ціна якого стартує від 39 000 доларів США. В Європі “молодший” хетчбек ID.3 продається за 40 000 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!