Volkswagen пообіцяв США електромобіль дешевше за 35 тисяч доларів

0
105

Доступний електромобіль Volkswagen з’явиться на північноамериканському ринку протягом трьох-чотирьох років. За словами старшого віце-президента VW Group of America Рейнхарда Фішера, машина коштуватиме менше ніж 35 тисяч доларів, пише Reuters.

Щоб утриматися в означених межах, компанії потрібно отримати пільги від уряду США. Вони призначені для моделей лише з певною часткою локалізації виробництва або знижують їхню ціну на 7500 доларів.

Виробництво новинки мають намір розмістити на території США або Мексики. Volkswagen вже володіє заводами в Чаттанузі (штат Теннессі) та Пуебле (Мексика). Також німецький концерн має намір побудувати завод тягових акумуляторів у Канаді.

Топ-менеджер запевнив, що Volkswagen не відмовляється від планів посилити свої позиції у сегменті електромобілів на ринку США. Однак стратегія вимагає виважених рішень, оскільки на ринку загострилася конкуренція, а «зелені» моделі, як і раніше, залишаються дорогими для масового покупця.

Зараз «вхідний квиток» до сегменту електромобілів Volkswagen для американських покупців – це модель ID.4. Вона вже випускається у США і коштує від 39 тисяч доларів. В Європі роль найдоступнішої машини відіграє хетчбек ID.3 за 40 тисяч євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!