Головна Новини Tesla зіштовхнулася з проблемами на одному зі своїх головних ринків збуту

Tesla зіштовхнулася з проблемами на одному зі своїх головних ринків збуту

0
150

Tesla піддається посиленню тиску у Швеції після того, як профспілка транспортників заявила, що планує розширити блокаду постачання автовиробника на всі шведські порти, починаючи з 17 листопада. Шведська профспілка транспортників раніше оголосила, що відмовиться від навантаження та розвантаження автомобілів Tesla у чотирьох шведських портах після відмови американської компанії підписати колективні трудові договори зі своїми механіками.

Члени IF Metall, що працюють у 10 сервісних майстернях Tesla та приблизно у 20 ремонтних центрах, страйкують з 27 жовтня.

“Ми отримали сигнали про те, що автомобілі Tesla переносяться в інші порти Швеції, і тепер ми повністю закриваємо цю можливість”, – сказав Томмі Вріт з профспілки транспортників у своїй заяві.

Найближчими тижнями тиск на Tesla у Швеції може ще посилитися, оскільки інші профспілки вимагають покращення умов праці для працівників у рамках колективних договорів.

Tesla повідомила шведському агентству новин TT, що вона «вже пропонує еквівалентні або кращі угоди, ніж ті, які охоплюються колективними переговорами, і не бачить причин для підписання будь-якої іншої угоди».

Швеція є п’ятим за величиною ринком Tesla в Європі, де за перші дев’ять місяців року було зареєстровано 16 309 нових автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.