Новий пікап Tesla Cybertruck повністю розсекречений через витік інформації

Час читання: < 1 хв.
0

Характеристики довгоочікуваного електропікапу Tesla Cybertruck просочилися до мережі з документів американського Національного управління безпеки дорожнього руху. З’ясувалося, що машина пропонуватиметься у двох версіях – Standard і Performance, причому обидві відносяться до категорії важких вантажівок.

Навіть базовий Cybertruck Standard із двома електромоторами потрапляє до категорії G з масою понад 3629 кг. А тримоторний Performance з масою понад 4082 кг належить вже до категорії Н. Тобто Cybertruck буде змагатися за габаритами з GMC Hummer EV і перевищуватиме масу ГАЗу «Валдай» майже на півтонни. При цьому автономність Cybertruck обіцяють на рівні 560 км – непоганий показник для такої важкої машини. Про можливу задньопривідну версію вже не йдеться — її просто не сертифікували. Поки що немає й даних за потужністю, хоча старт поставок намічено вже на 30 листопада.

Зрозуміло, що ціна 70 тис. доларів за топовий варіант тепер малоймовірна — конкуренти коштують дорожче. Так що Cybertruck навряд чи буде найдоступнішим електропікапом з огляду на габарити. Зате за характеристиками він може перевершити конкурентів, виправдавши імідж найтехнологічнішої та продуктивної електровантажівки. (фото: Tesla)

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!