Показали рідкісні військові вантажівки, які надійшли до Збройних сил України

0
509

У рамках чергового пакету допомоги військовим від Дніпра передали нову партію вантажівок.

Днями Збройні Сили України отримали черговий пакет військової допомоги від громади Дніпра. Загальна сума допомоги, яку отримало українське військо, становить 25 мільйонів гривень. Про це повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов.

Новий пакет військової допомоги для Збройних сил України включає в себе важкі вантажівки та позашляховики. Новий пакет військової допомоги також включає систему нічного водіння та обладнання для прицілювання в темряві. Крім того, до пакета увійшли радіостанції, дисплеї та безпілотники.

На опублікованих фотографіях – дуже рідкісна вантажівка ALM Acmat. Ці військові автомобілі випускалися в 1960-х роках французьким виробником ALM, який майже невідомий в Україні. Незважаючи на рік випуску, ці військові автомобілі дуже надійні та прості в обслуговуванні.

Ці військові вантажівки випускалися як з колісною формулою 4х4, так і з колісною формулою 6х6. Крім Франції, ці недорогі і прості військові автомобілі також постачалися до країн Африки і Близького Сходу. Де саме були знайдені партії цих вантажівок для України, не повідомляється.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.