Kia EV4: всі подробиці та дата дебюту

0
317

Після того, як KIA провела свій перший день електромобілів та показала обидва концепти EV3 та EV4, компанія також опублікувала деяку цікаву інформацію. Так, у випадку з EV4 з’явилася інформація про ціну та дату випуску. KIA EV4 буде випущений до кінця 2024 року і матиме стартову ціну 40 000 доларів, що зробить його конкурентом Tesla Model 3.

Його чотиридверний формат може навести на думку, що його слід класифікувати як седан. Тим не менш, потужні та вражаючі лінії моделі є не просто ще одним седаном, а абсолютно новим типом седана EV, який є символом інновацій, зазначили в компанії.

Натхненний девізом «Сила прогресу» і втілений у гармонійному поєднанні впевнених геометричних діагональних ліній характеру та багатих, але водночас технічних поверхонь, Concept EV4 є новою цінністю, підходом, клієнтським досвідом та типологією. Агресивний вираз “обличчя” доповнює прогресивний, технологічний силует Concept EV4. Маючи широку, значну посадку, з фарами, розташованими вертикально на крайніх зовнішніх краях капота і переднього бампера, модель символізує рішучість бренду розсунути кордони і прискорити революцію електромобілів.

Інтер’єр відрізняється гладким та просторим горизонтальним плануванням, що включає стильні елементи дизайну, які приділяють першорядну увагу досвіду водія, не загороджуючи йому огляд. Щоб досягти цього, дизайнери Kia розмістили панель управління кондиціонером, яку можна акуратно сховати на центральній консолі, коли вона не використовується, і застосували вентиляційні отвори у вигляді штифтів, які забезпечують гнучкість для зміни візерунків та інші удосконалення в дизайні інтер’єру.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!