Новий гібридний кросовер С-класу з витратами палива менше 5 л на 100 км від Honda скоро в Україні

0
746

Зовсім скоро на українському ринку з’явиться новинка  — компактний кросовер Honda ZR-V С-класу. Про нього розповіли на сайті офіційного представництва Honda в Україні.

Японський виробник запускає продажі на абсолютно новий автомобіль. Він створений на базі платформи моделі Civic. Габарити кросовера:

  • довжина — 4568 мм;
  • ширина — 1840 мм;
  • висота — 1621 мм;
  • колісна база — 2657 мм.
Останні новини:  Дощ, туман та вітер – як безпечно

Автомобіль зі стильним новим дизайном. В нього вигнута лінія даху, овальна решітка радіатора, продовгасті фари. В лінійці японського бренда це абсолютно нова розробка. Модель Honda ZR-V за габаритами став проміжною ланкою між HR-V і CR-V.

Якщо зовні спорідненість з Civic непомітна, то в салоні вона прослідковується. І це є логічним, бо кермо, передня панель, віртуальний щиток приладів та сенсорний дисплей на 9 дюймів є запозиченим.

На ринку України кросовер буде представлено тільки в гібридній версії з бензиновим мотором 2,0 л на 143 к.с. Додайте до цього ще 184 к.с. електродвигуна та отримаєте досить потужний кросовер. Витрати палива становлять 4,8 л на 100 км. До сотні знадобиться 7,8 секунди.

Новинка Honda ZR-V 2023 буде продаватися за ціною 1 799 990  грн. Передбачено тільки одну версію Elegance, в якій буде: безключовий доступ, двозонний клімат-контроль, камеру, електропривод дверей багажника, адаптивний круїз-контроль, навігацію, датчики світла і дощу, а також набір систем безпеки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!