Новини

В Україні різко зросла популярність нових BMW після початку війни

Share
Щобільше саме під час війни в Україні встановили рекорд кількості продажів нових BMW за всю історію незалежності України.

Автомобілі BMW є далеко не найбюджетнішими серед нових авто, які можна купити в Україні. Попри це, з початком війни кількість проданих машин цієї марки зросла в кілька разів. Щобільше, за час війни навіть було встановлено рекорд щодо кількості проданих нових BMW в Україні.

Так, у 2023 році з січня по серпень в Україні зареєстрували 2,8 тисячі нових автомобілів BMW. Тож якщо порівнювати дані за всю історію незалежності України, то це найбільша кількість продажів для цих преміальних автомобілів.

До цього, більш менш схожі показники спостерігалися хіба що у 2017 році, але тоді за 8 місяців було продано всього 1952 нових автомобілі BMW. Таким чином, німецькі преміальні автомобілі не лише продавалися на 43% краще, ніж раніше, а й увійшли до ТОП-5 найпопулярніших марок українського автопрому.

Якщо порівнювати популярність автомобілів BMW в Україні навіть із минулорічною статистикою, то попит на нові авто збільшився майже втричі. Найпопулярнішою моделлю марки в Україні став BMW X5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: BMW

Останні записи

Компанія Xiaomi помилилася у своїх заявах про новий SU7

Минуло майже два місяці з моменту запуску Xiaomi SU7, але цей автомобіль та засновник Xiaomi…

21.05.2024

Toyota планує випуск потужного позашляховика для лінійки Gazoo Racing

Toyota розглядає можливість розширення своєї лінійки спортивних автомобілів Gazoo Racing, включивши до неї потужніший позашляховик.…

21.05.2024

Hyundai Motor Group розробляє інноваційний кросовер Genesis GV70 EREV

Hyundai Motor Group активно працює над створенням інноваційного автомобіля з розширеним діапазоном електричного ходу (…

21.05.2024

Оголошено старт продажу Volkswagen ID.7 Tourer 1ST Edition

Volkswagen представив обмежену серію ID.7 Tourer 1ST Edition, яка буде випущена тиражем всього 140 екземплярів.…

21.05.2024

Tesla Cybertruck «втратив» кузовні панелі внаслідок ДТП

На американському сайті власників Tesla Cybertruck обговорюють фотографії, зроблені після аварії одного з пікапів. На них видно,…

21.05.2024

Суд дозволив водіям не показувати документи на блокпості

Після вторгнення росії на блокпостах часто перевіряють українських водіїв. Поліцейські та військові перевіряють їх, пасажирів…

21.05.2024