В Україні різко зросла популярність нових BMW після початку війни

0
320
Щобільше саме під час війни в Україні встановили рекорд кількості продажів нових BMW за всю історію незалежності України.

Автомобілі BMW є далеко не найбюджетнішими серед нових авто, які можна купити в Україні. Попри це, з початком війни кількість проданих машин цієї марки зросла в кілька разів. Щобільше, за час війни навіть було встановлено рекорд щодо кількості проданих нових BMW в Україні.

Так, у 2023 році з січня по серпень в Україні зареєстрували 2,8 тисячі нових автомобілів BMW. Тож якщо порівнювати дані за всю історію незалежності України, то це найбільша кількість продажів для цих преміальних автомобілів.

До цього, більш менш схожі показники спостерігалися хіба що у 2017 році, але тоді за 8 місяців було продано всього 1952 нових автомобілі BMW. Таким чином, німецькі преміальні автомобілі не лише продавалися на 43% краще, ніж раніше, а й увійшли до ТОП-5 найпопулярніших марок українського автопрому.

Якщо порівнювати популярність автомобілів BMW в Україні навіть із минулорічною статистикою, то попит на нові авто збільшився майже втричі. Найпопулярнішою моделлю марки в Україні став BMW X5.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!