Облави ТЦК на водіїв: як діяти, якщо забрали права та перекрили дорогу

0
847

Військовий стан та загальна мобілізація в Україні продовжені до листопада поточного року, і військкоми продовжують вручати чоловікам повістки. Деякі співробітники ТЦК надмірно стараються, у результаті чого дозволяють собі відверто неадекватну поведінку.

Зокрема, у Запоріжжі кілька військкомів зупинили автомобіль, і один із них під час конфлікту з водієм вирішив упасти під колеса машини. Очевидці кажуть, перед інцидентом у водія відібрали права, а падіння було явною симуляцією.

На відео чути, як коментатор говорить про невдалу спробу співробітників ТЦК вручити водієві повістку, при цьому вони забрали права водія і стукнули по машині.

“Ми бачимо, що він спеціально впав під машину”, – каже чоловік, знімаючи те, що відбувається на відео.

Автор відео повідомив, що за кермо вимушено сіла жінка, а чоловік пересів на місце пасажира, оскільки військкома забрали у нього права. Співробітник ТЦК, який стояв попереду автомобіля, падає під колеса в той момент, коли жінка спробувала рушити з місця.

Очевидно, те, що відбувалося, знімав адвокат, оскільки наприкінці відео він зазначив, що йде надавати юридичну допомогу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!