Власники автомобілів Ford зможуть використати цифрові номерні знаки

0
372

Ми вже багато років чуємо про цифрові номерні знаки. І хоча є штати, які дозволяють їх установку, жоден автовиробник поки що їх не використовує. Ford, ймовірно, буде першим.

Ford уклав партнерську угоду з Reviver , технологічною компанією, яка розробила перші у світі цифрові номерні знаки. Угода додасть Reviver RPlate до пропозицій післяпродажного обслуговування моделей автовиробника з Дірборн. Продукт буде доступний більш ніж у 300 дилерських центрах Ford у штатах Арізона, Каліфорнія та Мічиган.

Водії цих штатів, які встановлюють такі таблички на свої автомобілі, повинні бути впевнені, що їм дозволено пересуватися по всій території США, тому Reviver взаємодіє з адміністрацією інших штатів над розширенням доступності продукту.

Оскільки жоден інший автовиробник – принаймні жоден з тих, про які ми знаємо – не працює над переходом від звичайних металевих платівок до футуристичних цифрових, партнерство з Reviver зробить Ford першим, хто використовуватиме цю технологію .

Автовласники зможуть придбати цифровий номерний знак за каталогом або у відділах товарів та аксесуарів у дилерів. Спочатку буде доступно 100 000 таких пластин, які поки встановлюватимуться тільки ззаду: кронштейни для їхнього кріплення призначені виключно для задньої частини автомобілів.

Цифровий номерний знак Reviver підключається до платформи автомобіля. Залежно від моделі, яку вибирає клієнт, на табличках можуть відображатися персоналізовані повідомлення, які можуть допомогти у відстеженні місцезнаходження, легкому продовженні реєстрації за допомогою зручного застосування, сповіщення в режимі реального часу при переміщенні автомобіля, а також можуть бути надійним захистом від крадіжки.

Такі пластини більш екологічні у виробництві, оскільки усувають потребу у традиційних металевих пластинах. У пакет, який пропонує Reviver , входить або модель з батарейним живленням, яка встановлюється користувачем, зі змінною 5-річною батареєю, або дротова версія, що професійно встановлюється.

Обидва варіанти мають монохромний HD-дисплей зі світлим/темним режимом і банерні повідомлення з текстом, що налаштовується, і вибором шрифту. RPlate здатні працювати при температурі від -40 градусів до +80 градусів Цельсія. Пристрій, який потребує професійної установки, також оснащений вбудованим GPS . Система забезпечує додатковий облік поїздок та пробігу, а також пошук транспортних засобів. Крім того, цифровий номерний знак стає своєрідною платформою, керованою смартфоном, яка зв’язує водія з автомобілем.

Reviver запустив пілотну програму, в рамках якої ще у 2017 році на дорогах Каліфорнії було розміщено 1000 автомобілів із RPlate . Через шість років Fordможе стати першим автовиробником, який їх використовуватиме.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!