Skoda приостановила производство на одном из чешских заводов

0
101

Компанія Skoda призупинила виробництво автомобілів на заводі у чеських Квасінах. Причиною стала нестача комплектуючих зі словенського підприємства, яке нещодавно постраждав від повені. Скільки триватиме вимушена зупинка, поки неясно, але конвеєр перезапустять не раніше ніж за тиждень.

Зі Словенії Skoda отримувала деталі для двигунів внутрішнього згоряння, пише Reuters. Більше того, повінь, яка перервала відвантаження, вплине на діяльність усієї Volkswagen Group. Крім заводу в Квасінах не виключені перебої у роботі основного майданчика Skoda у Млада-Болеславі. В даний час конвеєр заводу працює у нормальному графіку.

Очікується, що наступного тижня словенський партнер впорається з наслідками повені та відновить постачання. За деякими даними, Skoda також веде переговори щодо придбання необхідних у виробництві компонентів у китайців.

Тим часом заводу в Квасінах потрібно готуватися до старту виробництва нових Kodiaq і Superb. Зовнішність обох новинок вже частково розкрито. Прем’єра очікується у листопаді цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!