У Мережі з’явився ескіз кросовера від Cadillac

0
180

На офіційній сторінці американського GM в мережі Instagram, з’явився скетч на витончений кросовер від Cadillac – компанія входить до складу концерну. Новинка трохи схожа на електричний Cadillac Lyriq.

Автомобілі, які ми бачимо сьогодні на дорогах, пройшли довгий шлях від ідеї їх творців до початку фактичного виробництва. Незліченні начерки, дизайни і ескізи таких автомобілів в кінцевому підсумку мало де публікуються і їх рідко хто бачить. Але сторінка GM Design в Instagram дозволяє “зазирнути за завісу дизайнера”, а в останньому пості демонструється елегантний кросовер Cadillac, який, схоже, має деяку схожість із електричним Cadillac Lyriq.

Одна з найяскравіших особливостей дизайну – подовжена задня частина.

У «акулячому плавці», який розташувався над стилізованим спойлером на даху і похилим склом люка розташований вертикальний стоп-сигнал з високим кріпленням. У дизайні також присутні вертикальні задні ліхтарі, які “врізаються” в заднє крило, а яскравий повнорозмірний світловий елемент з’єднує їх між собою. Простір між задніми ліхтарями і нижнім дифузором нагадує обриси значка Cadillac, що дуже витончено саме по собі.

 Інша частина цього дизайнерського начерку мабуть навмисно не показується детально – нам показують лише вид ззаду на три чверті. Бічна частина має тонку дизайнерську лінію по низу, яка починається позаду передніх коліс у вигляді вентиляційного отвору. Проте, в іншому це типовий стиль Cadillac з сильною поясний лінією кузова, яка зазвичай проходить від фар вниз з боків автомобіля. На ескізі присутні звичайні елементи дизайну, такі як збільшені колеса і сверхкороткие звіси.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!