З’явилося зображення серійного електричного кросу Subaru Evoltis

0
103

Агентство Carscoops в понеділок, 16 листопада, опублікувало рендер майбутнього електричного кросовера Subaru Evoltis.

Відзначимо, що дана новинка розробляється разом з фахівцями Toyota, і демонстрація концептуальної моделі відбулася в січні нинішнього року. Судячи з ілюстрації, багато прийдешній електрокар запозичив у авто німецьких брендів, наприклад, шестикутну фальшрадиаторную грати від Audi і денні ходові вогні футуристичной форми, використовуваної німцями. У свою чергу, сам дизайн японського електромобіля є з’єднання контрастних блоків, що мають незграбну поверхню.

Поряд з цим варто відзначити контрастну лінію даху і камери замість стандартних бічних дзеркал. Що стосується корми, то вона повинна отримати монолітну форму з плоскою поверхнею і зігнуте скло задніх дверей, а ще світлодіодний задній ліхтар на всю ширину кузова.

Evoltis побудують на платформі e-TNGA від Toyota, яка підтримує як заднеприводний, так і повнопривідний систему. Говорячи про салон, то він поки залишається нерозкритим, в той же час можна очікувати тут поява сучасної мультимедійної системи з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, а також безлічі сенсорних екранів. Крім того, новинка повинна отримати систему автопілотування третього рівня.

Крос Evoltis запропонують з акумулятором ємністю від 50 до 100 кВт / год, отже, запас ходу нової моделі буде варіюватися в межах 300 – 599 кілометрів. Щодо технічної частини, то новинку повинні укомплектувати двома електродвигунами потужністю 215 (в стандартній версії) і 402 к.с. (У флагманської варіації).

Конкурентами майбутнього електричного кросу називають Volkswagen ID.4, Ford Mustang Mach-e, Nissan Ariya, Genesis JW, Hyundai Ioniq 5, Mercedes-Benz EQC, Tesla Model Y і Audi e-Tron. За припущеннями, Subaru представить новинку в 2021 або 2022 році, цілком можливо, що в передсерійному вигляді.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!