У продажу з’явиться новий Hyundai Prophecy

0
8581

Говорячи з Auto Express, SangYup Lee, старший віце-президент Hyundai і глава Hyundai Global Design Center сказав: «Буде виробнича версія Prophecy, яка вийде після виробничої версії 45-го концепту».

Auto Express розуміє, що нова виробнича модель Prophecy стане заміною нинішнього Ioniq – і цей автомобіль, і позашляховик на базі 45 використовуватимуть абсолютно нову архітектуру Electric-Global Modular Platform (E-GMP). 45 повинні прибути до кінця цього року, в той час як новий Ioniq не розглядатиметься до 2021 року.

«Наші машини будуть більше схожі на шахову дошку, де у вас є король, королева, слон, кінь», – розповів Лі. «Всі вони виглядають по-різному і функціонують по-різному, але коли вони разом, вони об’єднуються в одну команду. В цьому і полягає сенс Hyundai – диверсифікація нашого дизайну для задоволення стилю життя наших клієнтів.

У концепціях 45 і Prophecy використовувалися «піксельні лампи» – серія крихітних квадратних світлодіодних ламп, які також можна анімувати. «Сімейний образ прийде від вогнів», – сказав Лі. «У нас є послідовність в деталях – в піксельній графіці. Це як прихований шарм, який вносить узгодженість між двома автомобілями, пікселі – одна з головних речей ».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!