Pininfarina готує новий електричний кросовер

0
9608

Дизайнери представили своє бачення кросовера на основі концепту Pura Vision.

Ательє Automobili Pininfarina мало намір представити свій електричний концепт Pura Visio на Конкурсі елегантності в Пеббл Біч. На жаль, захід було скасовано через коронавірус, і прем’єра концепту не відбулася. Британським журналістам видання Autocar вдалося отримати доступ до секретної інформації, що дозволило створити рендери Pura Vision .

У компанії кросовер позиціонують як представника нового сегмента Sustainable Luxury Vehicle (SLUV) . Представники Automobili Pininfarina раніше заявляли, що автомобіль повинен: «надихнути потенційних клієнтів і продемонструвати унікальну філософію дизайну Automobili Pininfarina ».

За словами Automobili Pininfarina, клас Sustainable Luxury Vehicle (SLUV) більш нагадує піднятий Grand Tourer , а не кросовер в звичному розумінні. На рендерах помітно, що автомобіль має довгий капот, сильно нахилене заднє скло і похилий дах.

Спочатку планувалося використовувати платформу від стартапу Rivian , проте в кінцевому підсумку вирішили використовувати архітектуру гіперкара Battista , який дебютував на автосалоні в Женеві в минулому році.

Варто відзначити, що Battista обладнаний чотирма електромоторами сумарною потужність 1900 к.с. і 2300 Нм крутного моменту. На розгін з місця до 100 км / год у електрокара йде близько двох секунд, а позначки 300 км / год він досягає за 12 секунд.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!